donderdag 3 oktober 2013

Wraps met kerriegarnalen

Gevulde tortilla's met een verrassende vulling.

Ingrediënten voor 4 personen;
2 el. olijfolie
1 rode ui
knoflook
300 gram diepvries tijgergarnalen 
4 tl kerriepoeder
2 rode puntpaprika's
4 el mayonaise 
4 el magere Franse kwark  
1 el citroensap
1 rijpe mango
1 zak rucola slamelange (80 g)
4 tortilla's

Voorbereiden;
Ui in dunne halve ringen snijden.
Garnalen afspoelen en evt. darmkanaal verwijderen.
Zaadlijsten van paprika's verwijderen en paprika's in dunne repen snijden.
Mango schillen en in reepjes snijden.
De mayonaise mengen met de kwark, 2 tl. kerriepoeder en wat citroensap.

Bereiden:

De olijfolie in een wok verhitten. 
De ui fruiten en daarna de knoflook, paprika, de garnalen en de helft van de kerriepoeder toevoegen en 3 minuten. roerbakken.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Garnalen, mango en sla over tortilla's verdelen. 

Wat kerriesaus erop doen.

Stevig oprollen en diagonaal doormidden snijden.
De wraps in servetten wikkelen.
Eet smakelijk.


Bron: Allerhande 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten