vrijdag 11 oktober 2013

Hamburger met geitenkaas


Een smakelijk broodje voor in het weekend.

Ingrediënten voor 4 personen;
4 hamburgers
rode paprika
avocado
geitenkaas
rucola salade
4 meergranen broodjes
knoflook
mayonaise
Griekse yoghurt
Provencaalse kruiden
zout, peper

Voorbereiden;
Paprika wassen, zaadlijsten verwijderen en in dunne reepjes snijden.
Een teentje knoflook even fruiten in een beetje boter.
De avocado schillen en in dunne reepjes snijden.

Bereiden;
Mayonaise mengen met de yoghurt en de afgekoelde knoflook toevoegen.
Goed doorroeren en Provencaalse kruiden erbij doen.
De reepjes paprika in een grill pan fruiten.
De broodjes even opwarmen in de oven.
Hierna de hamburgers bakken op de grillpan.
Snijd de broodjes open.
Verdeel de rucola , de saus, paprika en avocado over de broodjes.
De hamburgers in reepjes snijden en over het broodje verdelen.
Garneren met de geitenkaas.
Eet smakelijk.

Tip;
In plaats van hamburgers kun je ook tartaar nemen. (Tartaar mengen met ei, paneermeel, zout, peper en 4 platte schijven van maken.)

Bron; Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten