Ingrediënten:
pakje gezouten roomboter
wat citroensap
3 a 4 teentjes knoflook uit de knoflookpers
sjalotje uit de knoflookpers
fijngeknipte peterselie
fijngeknipte bieslook
dille
kervel
gemalen zwarte peper
Voorbereiden;
Smelt een klein beetje roomboter in een steelpannetje en fruit de geperste knoflook heel even.
(Dit haalt de straks de scherpe smaak weg uit de kruidenboter.)
Bereiden:
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
Doe alle ingrediënten, ook het afgekoelde knoflookprutje, in een kom en blijf net zo lang met een mixer kloppen tot de boter heel licht van kleur wordt.
De boter wordt dan bijna wit van kleur.
Bron; Our kitchen rules
Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
Doe alle ingrediënten, ook het afgekoelde knoflookprutje, in een kom en blijf net zo lang met een mixer kloppen tot de boter heel licht van kleur wordt.
De boter wordt dan bijna wit van kleur.
Bron; Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten