Ingrediënten:
500 g rundergehakt
1 ei
3 eetlepels paneermeel
150 gram belegen kaas
100 gram ham (plak)
200 ml tomatenketchup
2-3 tomaten
olijfolie
3 eetlepels paneermeel
150 gram belegen kaas
100 gram ham (plak)
200 ml tomatenketchup
2-3 tomaten
olijfolie
Voorbereiden;
Rasp de belegen kaas.
Snijd de plak ham in kleine reepjes of koop kant en klare hamblokjes.
Was de tomaten en snijd ze in 12 plakjes.
Vet een muffinvorm in.
Oven voorverwarmen op 200 °C.
Bereiden;
In een kom de gehakt mengen met ei, paneermeel, de geraspte kaas, de hamreepjes en zout en
peper naar smaak.
Gehakt goed doorkneden.
Gehakt goed doorkneden.
Maak hier 12 gelijke ballen van en verdeel deze in de holtes van de muffinvorm.
Strijk de bovenkant van het gehakt glad en spuit hier een beetje tomatenketchup op.
Leg op ieder stukje gehakt een plakje tomaat en druppel er wat olie over.
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak de gehaktmuffins in 25-30 minuten bruin en gaar.
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak de gehaktmuffins in 25-30 minuten bruin en gaar.
Lekker met aardappelpuree en bloemkool.
Bron; Allerhande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten