Ingrediënten voor 4 personen;
350 gram pasta (fusilli tricolore)
1 courgette
2 uien
bakje champignons
knoflookteentje
blik tomatenblokjes
Paturain of Boursin
Italiaanse keukenkruiden
250 gram hamblokjes
olijfolie
evt. Parmezaanse kaas
Voorbereiden;
Pel en snipper de uien
Veeg de champignons schoon en breek ze in stukjes
Was de courgette en rasp deze.
Bereiden;
Fruit de uien in een hapjespan in wat olijfolie.
Voeg het geperste knoflookteentje toe.
Roer de geraspte courgette erdoor en daarna de stukjes champignons.
Bak de hamblokjes mee.
Voeg de tomatenblokjes uit blik met het vocht toe en wat Italiaanse keukenkruiden.
Laat dit ongeveer 15 minuten smoren.
De pasta in kokend water ongeveer 8 minuten koken tot het beetgaar is.
Tot slot de Paturain (of ander knoflook roomkaasje) er zachtjes door roeren.
Peper en zout naar smaak toevoegen.
Serveren met de pasta en eventueel wat Parmezaanse kaas erover strooien.
Bron: Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten