Risotto met verse stukjes mango en mango chutney.
Ingrediënten;
225 gram rijst
2 preien
450 gram kipfilet
15 ml olijfolie
60 ml mango chutney
45 ml sojasaus
bouillonblokje
45 ml sinaasappelsap
2 mango's
Voorbereiden;
Was de preien en snijd het in dunne ringen.
Snijd de kipfilet in kleine stukjes.
Maak bouillon van het bouillonblokje.
Schil de mango en snijd het in stukjes.
Bereiden;
Kook de rijst in 600 ml gezouten water en giet af.
Verhit de olie en fruit de prei al roerend, ongeveer 2 minuten.
Voeg de stukjes kip toe tot het bruin geworden is.
Hierna doe je de rijst erbij, de sinaasappelsap, bouillon, chutney en sojasaus.
Alles goed vermengen en 3 a 4 minuten laten pruttelen.
De mangostukjes even meeverhitten.
Serveren met een groene groente.
Bron; Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten