Ingrediënten;
250 gram frambozen (evt. diepvries)
Chivers lemon curd*
bakje mascarpone
poedersuiker
vanille aroma
melk
8 digestive biscuits
50 gram roomboter
chocolade
Voorbereiden;
Stamp de koekjes fijn in een vijzel met stamper.
Smelt de boter in een steelpannetje, haal de pan van het vuur en voeg de gemalen koekjes toe.
Goed door elkaar mengen.
Bereiden;
Verdeel de helft van het koekjesmengsel over 4 glazen en zet even weg in de vriezer.
Meng de mascarpone met 2 el. poedersuiker, wat vanille aroma en een klein scheutje melk tot het smeuïg is.
Haal de glaasjes uit de vriezer.
Doe in elk glaasje een lepel lemon curd op de koekjesbodem.
Leg er 4 frambozen op en dan een lepel van het mascarpone mengsel en herhaal dit nog een keer.
Garneren met frambozen en schaaf er wat chocolade over.
* lemon curd kun je eventueel ook zelf maken (zie recept citroen tulband).
Bron; Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten