Ingredienten;
2 varkenshaasjes van 250 gram
kastanjechampignons
bakje Paturain of ander kruidenkaasje
sjalotje
worcestershiresaus
peterselie
knoflook
bakboter
melk
Voorbereiden
Sjalotje pellen en fijn snipperen.
Champignons in plakjes snijden.
In kopje peterselie klein knippen.
Vlees in plakjes of blokjes van 2 cm dik snijden.
Schaal voorverwarmen.
Bereiden
In een koekenpan boter verhitten.
Vlees in ongeveer 4 minuten rosé bakken, halverwege keren.
Uit de pan nemen en in aluminiumfolie bewaren.
In het bakvet het sjalotje 2 minuten bakken.
Hier de gesneden champignons aan toevoegen en meebakken.
Roomkaas en klein scheutje melk toevoegen, en al roerende de kaas laten smelten.
Op smaak brengen met wat versgemalen peper en worcestershiresaus.
Vlees uit het folie halen en op de warme schaal leggen.
Het vleesnat door de saus mengen.
Schenk de saus rondom het vlees en garneer met peterselie.
Eventueel kun je broccoliroosjes een paar minuten met de pasta meekoken en dit ook door de saus mengen.
Lekker met lintmacaroni.
Bron; Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten