Ingredienten:
klein uitje
2 teentjes knoflook
125 ml slagroom
125 ml mascarpone
200 gram mozzarella
250 gram spinazie
75 gram Parmezaanse kaas
blik artisjokharten
Worcestershiresaus
Voorbereiden:
Snipper een uitje.
Giet het blik artisjokharten af.
Hak de spinazie fijn.
Rasp de Parmezaanse kaas.
Roer de slagroom met de mascarpone door elkaar.
Pureer de artisjokharten met een staafmixer.
Bereiden:
Fruit een uitje met wat knoflook in een steelpan.
Voeg het slagroom/mascarpone mengsel toe aan de pan.
Doe de mozzarella en Parmezaanse kaas erbij en verwarm tot de kaas gesmolten is.
Roer de artisjokken en spinazie erdoor.
Als het te dik is kun je nog wat extra room toevoegen.
Doe er wat zout, versgemalen peper en een paar druppels Worcestershiresaus bij.
Verwarm het geheel in de oven en strooi er eventueel wat extra geraspte Parmezaanse kaas over.
Serveren met tortillachips.
Spinach artichoke dip bij Bahama Breeze |
Dit ga ik zeker maken ! Het is ons favoriete voorgerecht
BeantwoordenVerwijderenLeuk dat je je ook aangemeld hebt Walter. Dit is ook één van onze favorieten!
Verwijderen