zondag 12 januari 2014

Gegrilde kruidengeitenkaas

Op zaterdagavond proberen we graag leuke hapjes uit. Dit gerecht smaakte voortreffelijk met een salade erbij.

Ingrediënten:
300 gram verse zachte geitenkaas
3 el extra vergine olijfolie
1 tl roze peperkorrels
4 takjes rozemarijn
chilivlokken

Voorbereiden:
Breek de verse geitenkaas grof in brokken boven een ovenschaaltje.
Overgiet met de olijfolie en bestrooi met grof gemalen roze peperkorrels, grof gehakte rozemarijn en wat chilivlokken naar smaak.
Verwarm de grill voor.

Bereiden:
Zet het ovenschaaltje onder de grill en laat de kaas in 15-20 minuten gratineren.
Eventueel kun je als het uit de oven is nog wat extra olijfolie erover gieten.
Serveer met Grissini of Crostini.

Bron: Delicious magazine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten