Ingrediënten:
3 appels
1 el citroensap
250 gram suiker
200 gram bloem
200 gram boter
wat kaneel
handje rozijnen
1 el. appelstroop
Voorbereiden:
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Was de rozijnen en laat ze goed uitlekken.
Schil de appels en snijd ze in schijfjes.
Besprenkel ze met citroensap.
Schep er 50 gram suiker, kaneel, de rozijnen en een lepel appelstroop door.
Verdeel het mengsel over 4 kleine ovenschaaltjes.
Bereiden:
Doe de bloem, 200 gram suiker en de boter in een keukenmachine en draai dit tot een grof, kruimelig mengsel.
Strooi dit mengsel over de vruchten.
Schuif de schaaltjes in het midden van de oven en bak de crumble in 60 minuten goudbruin.
Laat de crumble een poosje afkoelen voor je ze serveert.
Tip: Vanille roomijs smaakt er goed bij.
Bron: Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten