woensdag 25 september 2013

Kruidenricotta met krokante ham

 
Leuk voorgerechtje of hapje als onderdeel van een buffet.

Ingrediënten;
3 plakjes Prosciutto di Parma (vleeswaren)
1 el verse basilicum
1 el verse peterselie
1 el citroensap
1/2 bakje ricotta (verse kaas, a 250 g)
8 tl houmous (bakje 200 g)


Voorbereiden:
Snijd de basilicum en peterselie fijn.

Bereiden;
Bak de plakjes Prosciutto di Parma in een pan met anti aanbaklaag op middelhoog vuur krokant.
Schep de basilicum, peterselie en het citroensap door de ricotta.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep in 4 glaasjes 2 tl houmous en verdeel de kruidenricotta erover.
Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.


Bron: Allerhande

Geen opmerkingen:

Een reactie posten