woensdag 11 november 2015

Appelmoes

Zelf lekkere appelmoes maken.


Ingrediënten:
6 grote appels
kaneelstokje
vanillestokje
3 eetlepels suiker
klontje roomboter
laagje water

Voorbereiden:
Schil de appels en snijd ze in parten. 

Bereiden:
Giet een klein laagje water in een pan (zodat de appels niet aankoeken).
Voeg hier de stukjes appels bij plus het merg van het vanillestokje, het kaneelstokje, klontje boter en twee eetlepels suiker. 
Laat dit op matig vuur 15 tot 20 minuten tot moes koken. 
Houdt de appels in de gaten zodat het niet aanbrand en roer het tussendoor een keer door.

Proef de appelmoes (pas op kan heet zijn). 
Als het nog zuur is voeg je extra suiker en eventueel een beetje kaneel toe. 

Serveer appelmoes warm of koud.

Bron: Our kitchen rules

Geen opmerkingen:

Een reactie posten