Ingrediënten
3 a 4 bieten (gekookt)
Romeinse sla
3-5 plakjes spek
2 eetlepels honing
100 gram zachte geitenkaas
2 a 3 eetlepels basilicum dressing
20 gram pijnboompitjes
Voorbereiden:
Bak de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin.
Kook de bietjes gaar of neem gekookte bietjes.
Bak in een koekenpan met een heel klein scheutje olie de spek krokant en laat de spekplakjes uitlekken op keukenpapier.
Voorbereiden:
Bak de pijnboompitjes in een droge koekenpan lichtbruin.
Kook de bietjes gaar of neem gekookte bietjes.
Bak in een koekenpan met een heel klein scheutje olie de spek krokant en laat de spekplakjes uitlekken op keukenpapier.
Bereiden:
Snijd de bietjes in mooie reepjes.
Snijd de Romeinse sla in smalle reepjes en was de sla.
Laat goed uitlekken en leg een handje sla op een bord
Leg de bietjesreepjes op de sla en brokkel de geitenkaas
eroverheen.
Schep er 2 a 3 eetlepels basilicumdressing overheen en
bestrooi de salade met de pijnboompitjes.
Breek de spekplakjes in stukjes en strooi over de salade.
Giet als laatste in dunne straaltjes een eetlepel honing
over de salade.
Bron: Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten