De marinade is ook heerlijk voor varkensschnitzels of spareribs.
Ingrediënten:
2 varkenshaasjes a 300 gram
2 el olijfolie
3 el Zaanse mosterd
2 el vloeibare honing
1 el appelcider azijn
2 teentjes knoflook
1 tl chilipoeder
Voorbereiden:
De varkenshaasjes in plakjes van ongeveer 2 cm dik snijden.
In een schaal de marinade kloppen van olie, mosterd, honing, azijn. geperste knoflook en chilipoeder.
De varkenshaas plakjes erdoor scheppen.
De schaal afdekken en ca. 1 uur in de koelkast laten marineren.
Bereiden:
De varkenshaas in de lengte aan spiesjes rijgen.
De spiezen op een goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 minuten grillen.
Vlees met zout en peper bestrooien.
Lekker met aardappelsalade en gegrilde maiskolven.
Bron: Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten