Heerlijk gevuld Ciabatta brood voor bij een lekkere soep
Ingrediënten Ciabatta:
1 ciabatta
4 el basilicumpesto
50 gram Parmezaanse kaas
Pesto
4-5 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
handvol basilicumblaadjes
1 el pijnboompitten
4 el geraspte Parmezaanse kaas
Pureer de basilicumblaadjes met de pijnboompitten, het teentje knoflook en 4-5 eetlepels olijfolie tot een smeuiige pesto. Roer er de kaas en peper naar smaak door.
Maak sneetjes in een Ciabatta, maar snijd het brood niet helemaal door.
Schep in elke inkeping een lepeltje verse pesto en stop er wat flokken Parmezaanse kaas bij.
Schuif het brood in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.
Bak tot de kaas gesmolten en het brood goudbruin en krokant is.
Bron: Our kitchen rules
Geen opmerkingen:
Een reactie posten