Ingrediënten
4 kabeljauwfilets
1 bakje cherrytomaten
1 eetlepel pesto
4 eetlepels crème fraîche
2 rijpe avocado's
150 gr geraspte jong belegen kaas
olijfolie
zout en peper
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Besprenkel de bodem van een ovenschaal met enkele eetlepels
olijfolie en leg de kabeljauwfilets en cherry tomaatjes in de ovenschaal.
Bestrooi royaal met peper en zout.
Roer in een kom de pesto en crème fraîche door elkaar.
Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het
vruchtvlees in plakken.
Bereiden:
Beleg de kabeljauwfilets achtereenvolgens met het
pestomengsel, plakken avocado en de geraspte kaas.
Bak de visschotel in de oven gedurende 15-20 minuten goudbruin
en gaar.
Lekker met rijst of verse pasta.
Bron: Our kitchen rules
Vandaag dit recept gemaakt, heerlijk en makkelijk. Om meer vis te eten ben ik altijd op zoek naar lekkere recepten met vis en dit is een echte aanrader. Tip: ik heb de pesto met limoen gebruikt (Oil & Vinegar), erg lekker in combinatie met de vis.
BeantwoordenVerwijderenDank je wel voor je reactie en bedankt voor de tip van de pesto.
Verwijderen